Budi sponzor


Tko smo mi?

Mi smo klizački klub “LEDA”, najtrofejniji klub umjetničkog klizanja u Republici Hrvatskoj. Iako nismo najstariji (osnovani smo 2002. godine) u svojoj povijesti postigli smo zapažene rezultate pojedinaca, članova kluba i ekipno. Najbolji smo klub umjetničkog klizanja u Republici Hrvatskoj od osnutka do današnjeg dana, a posljednji put naslov smo obranili za 2024. godinu, višegodišnji smo ekipni pobjednici Kupa Zagreba.

Naši maleni i veliki članovi postižu zapažene rezultate i na međunarodnim natjecanjima.

Zahvalini smo na dosadašnjoj podršci svih naših donatora, želimo naš klub podići na još višu razinu i želimo se okupiti oko ideja i programa koji pridonose podizanju kvalitete umjetničkog klizanja. U prvom redu tu su naši roditelji, Hrvatski klizački i Zagrebački klizački savez, ustanove i tvrtke koji na razne načine pomažu uspješnom funkcioniranju našeg kluba.

Nažalost, ovaj prekrasan umjetnički sport nije prepoznat i dovoljno cijenjen u Hrvatskoj kako bi ga se podupiralo a njihove članove još više motiviralo. Jedini pravi sponzori naših sportaša su roditelji entuzijasti koji se uz trenere trude da zadrže ovaj klub na državnim i međudržavnim rezultatskim listama u vrlo visokom plasmanu.

Stoga molimo sve zaiteresirane za bilo kakav način sponzorstva u vlastitim okvirima i mogućnostima.

Zainteresirani se mogu obratiti putem telefona, mobitela, elektroničke pošte ili direktno na naš žiro račun.

Svaki oblik potpore moguće je objaviti na našim internet stranicama kao i reklame ili logotipa na našoj sportskoj opremi.

HVALA

ime klubaKlizački klub Leda
adresaNadvina 23, Zagreb
tel/fax+385 1 4645347
mobitel+385 98 9138193
e-poštakontakt
BankaZAGREBACKA BANKA DD
 Trg bana Jelačića 10, 10000 Zagreb
SWIFTZABAHR2X
IBANHR6623600001101595881
OIB83367222193
kkLeda sponzori